Politika privatnosti i autorska prava

Politika privatnosti

Autorska prava

Naš website www.tinaelektro.rs, www.tinaelektro.co.rs kao i svi njegovi servisi poštuju privatnost posetilaca.

Svi vaši podaci prikupljeni putem kontakt forme kao i e-mail servisa biće sigurni i neće biti ni pod kojim uslovima ustupljeni trećim licima.

Prilikom korišćenja naših servisa biće od vas zatraženo da ostavite lične podatke. Davanje ovakvih informacija je dobrovoljno i vaši podaci će biti korišćeni strogo u skladu sa zakonima o zaštiti podataka koji važe u Republici Srbiji.

Ova Internet lokacija upotrebljava softverske programe koji prate mrežni saobraćaj sa ciljem identifikacije pokušaja neautorizovanog pristupa. Ne preduzimamo povezivanje ovih adresa sa identitetom posetilaca, sve dok se ne konstatuje pokušaj neovlašćenog upada u sistem radi nanošenja štete ovoj Internet lokaciji.

Tina Elektro d.o.o. zadržava pravo da modifikuje Politiku privatnosti poštujući zakone i propise Republike Srbije.

Uslovi korišćenja

Web sajt www.tinaelektro.co.rs kao i www.tinaelektro.rs su online informacioni i komunikacioni servisi u vlasništvu firme Tina Elektro d.o.o. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišćenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišćenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega.

Ograničeno koriščenje

Sadržaj sajta je u potpunosti u vlasništvu Tina Elektro d.o.o. Delovi kao i ceo sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, preneseni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja Tina Elektro d.o.o, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe. Sve robne marke i logotipi prezentovani na ovom web sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu Tina Elektro d.o.o. i ne mogu biti korišćena na drugim web sajtovima bez pismenog odobrenja Tina Elektro d.o.o..

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu www.tinaelektro.rs i www.tinaelektro.co.rs  predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Tina Elektro d.o.o. veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa Tina Elektro d.o.o. ili koristi neku od Tina Elektro d.o.o. usluga, ne treba da se osloni na informacije na web sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u Tina Elektro d.o.o.. Tina Elektro d.o.o. ne pruža bilo kakve garancije putem ovog web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog web sajta.
Informacije na ovom web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta ili mailing lista Tina Elektro d.o.o., bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pismeno odobrenje Tina Elektro d.o.o.. Pojedine informacije sa sajta www.tinaelektro.rs i www.tinaelektro.co.rs moguće je prenositi uz obavezno vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je ” informacija preuzeta sa sajta www.tinaelektro.rs ili www.tinaelektro.co.rs.

 

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Beogradu, Republika Srbija. Tina Elektro d.o.o. zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.